KAYMAKAM AÇIK; SADE İNŞAAT TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN BU FAALİYET ÖRNEK OLMALIDIR.Eğitime Yüzde Yüz Destek Kampanyası çerçevesinde Kahta İlçesine bağlı Salkımbağı ve Boğazkaya İlköğretim Okullarında bakım, onarım ve düzenleme çalışmaları yapıldı.
Eğitime yüzde yüz destek kampanyasına destek olan Kahta İlçesinde bulunan Sade İnşaat tarafından tüm masrafları üstlenilen bakım ve onarım çalışmaları 1 hafta gibi kısa bir sürede tamamlandı.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan komisyon ile koordinasyon halinde Salkımbağı ve Boğazkaya İlköğretim okullarının iç ve dış cephe boyama işleri, tesisatların yenilenmesi, kapı ve pencerelerin onarılması ve yenilenmesi çalışmaları ile birlikte Salkımbağı İlköğretim Okulunun çatı izolasyon işleri yapıldı.
Kısa bir süre içerisinde tamamlanan çalışmaların ardından öğrencilere daha ferah ve sağlıklı bir ortam sağlanmış oldu.
Kahta Kaymakamı Coşkun AÇIK; Eğitime Yüzde Yüz Destek Kampanyası çerçevesinde ilçeye bağlı Salkımbağı ve Boğazkaya İlköğretim Okullarında ihtiyaç duyulan bakım ve onarım çalışmalarını yapan Sade İnşaat yetkililerine teşekkür etti. Eğitim öğretimde kalitenin yükseltilmesi amacıyla yürütülen çalışmaların yanında, eğitim kurumlarının fiziksel ihtiyaçlarının giderilmesinin de önemli olduğuna dikkat çeken Kaymakam AÇIK; Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza en iyi bir şekilde eğitim imkanı sunmak önemli ve kutsal bir vazifedir dedi.
Kaymakam AÇIK Sade inşaat tarafından yapılan bu güzel ve anlamlı çalışmanın ilçedeki diğer işadamlarına da örnek olması gerektiğini belirtti.
ONARIM ÇALIŞMALARINA İLİŞKİN FOTOĞRAFLAR
Salkımbağı İlköğretim Okulu Eski Hali

Salkımbağı İlköğretim Okulu Yeni Hali

Boğazkaya İlköğretim Okulu Eski Hali

Boğazkaya İlköğretim Okulu Eski Hali
Kaynak : Kahta Kaymakamlığı