11 Mart, 2010, 14:36:10 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
α∂ємαℓтηтѕ

jiyanadem

Administrator

*

Üye No : 1

Konu  : 161

Onur Puanı: 8
Üyelik Bilgileri WWW
« : 14 Mart, 2009, 01:00:11 »

İsrail'de yayın yapan The Jerusalem Post gazetesi, Kurtlar Vadisi dizisini 'Yahudi karşıtı' olarak nitelendirdi.

Merkezi Birleşik Arap Emirlikleri'nde bulunan 'Abu Dabi' televizyonunda yayınlanmaya başlayan Kurtlar Vadisi dizisinin eski bölümleri, İsrail'deki The Jerusalem Post gazetesine de  haber oldu.

Arap dünyasından izlenme rekorları kıran diziyi 'Yahudi karşıtı' olarak nitelendiren İsrail Gazetesi, 'Kurtlar Vadisi'nde, İsrail'in desteklediği Türk mafyasının ülke çapına fahişeliği ve uyuşturucuyu yayması anlatılıyor' ifadeleri yer aldı.

Haberde, 29 Ocak'taki Davos zirvesinde İsrail - Türkiye ilişkilerinin Gazze nedeniyle gerilmesinden bir ay sonra dizinin yayınlanmaya başlamasına dikkat çekildi. Diziden bir bölümün İsrail'in Channel 2 televizyonunda da gösterildiği belirtildi. The Jerusalem Post'taki haberde, 'Bir Türk - Yahudi topluluğu, Türk televizyon programlarının 'sert yahuti karşıtı konuşmalar' içerdiğini belirtiyor' denildi.

Üşüyen yanlarımla sarıldım hayata yeniden...
Hoşçakalı esirgenmiş bir veda sonrasında...
Hoşça bakamadım kendime ve hoşkalamadım...

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! Fakdordes Theme by Moonsheald

03 Mart, 2010, 21:49:07 Bu Sayfa 0.246 Saniyede 34 Sorgu ile Oluşturuldu
Site Map | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss | Tags

Sitemap
Sitemap-1 Sitemap-2 Sitemap-3 Sitemap-4 Sitemap-5 Sitemap-6 Sitemap-7

Kahtali.Com
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.
10 Saniyede üye olmak için Tıklayın.

Kapat